Mynd Entreprenørs historie startet i 2010 og har siden oppstarten med to-tre ansatte utført en rekke nybygg og renoveringer, både som totalentreprenør og underentreprenør. Vi er godkjent lærebedrift i tømrer- og betongfag, og vi er stolte av å få være med å utvikle dyktige fagfolk. Flere av våre lærlinger har utviklet seg til i dag å ha ledende stillinger i firmaet og har blitt kontinuitetsbærere hos oss..

I dag er vi ca. 40 ansatte i Mynd Entreprenør AS. Takket våre fantastiske ansatte er vi i stor vekst. Vi er opptatte av at hver enkelt skal lykkes i sin rolle i selskapet, og jobber kontinuerlig med faglig kompetanseheving og organisasjonsutvikling. Vi er opptatte av samhold og sosiale arrangementer, og vi er stolte av Myndkulturen vi utvikler sammen hver eneste dag!

Vi har utviklet oss til en totalentreprenør som kan hjelpe våre kunder i alle faser av små og store prosjekter, fra idéstadiet, gjennom prosjekteringen og til ferdig utført prosjekt. Vi har totalentrepriser, vi gjennomfører egne prosjekter med boligbygging og vi kan med stolthet si at vi får være med på å utvikle noen av de mest spennende prosjektene i regionen!

Vi søker:

Plassledere

Som plassleder er du den som leder det daglige arbeidet på byggeplassen, du fordeler oppgaver til tømrerne, du holder kontroll på prosjektet i samarbeid med prosjektleder, og du er kundens kontakt på byggeplassen!

Du får opplæring i praktisk ledelse, og du får store muligheter til å påvirke hvordan vi jobber i Mynd!

Vi rekrutterer ofte prosjektlederne våre fra denne stillingen, og vi er opptatte av at alle ansatte har muligheter til å utvikle seg – det er store muligheter for rett person i Mynd Entreprenør!

Servicesnekker

Som servicesnekker har du en egen, selvstendig rolle hos oss. Du trives med mindre oppdrag der du følger opp kunde, planlegger og utfører oppdraget fra a til å.

Våre servicesnekkere hjelper til med alt fra små prosjekter hos kunder, til spesielle oppdrag for våre prosjektledere.

I Mynd blir du satset på, vi jobber kontinuerlig for å utvikle deg faglig, og for å utvikle hverandre og organisasjonen. For den rette er det store muligheter for vekst og utvikling i Mynd Entreprenør!

Tømrere

Vi søker tømrere til varierte oppdrag i firma med store muligheter! Våre tømrere er stolte av yrket sitt og bestreber seg etter å levere topp kvalitet til våre kunder.

Som tømrer i Mynd blir du satset på, vi jobber kontinuerlig for å utvikle deg faglig, og for å utvikle hverandre og organisasjonen. For den rette er det store muligheter for vekst og utvikling i Mynd Entreprenør!

Murere og flisleggere

Vi søker murere og flisleggere til varierte oppdrag i firma med store muligheter! Våre ansatte er stolte av yrket sitt og bestreber seg etter å levere topp kvalitet til våre kunder.

Som medarbeider i Mynd blir du satset på, vi jobber kontinuerlig for å utvikle deg faglig, og for å utvikle hverandre og organisasjonen. For den rette er det store muligheter for vekst og utvikling i Mynd Entreprenør!

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser og ordnede forhold.
  • Variert arbeidshverdag i et firma med stor vekst og store muligheter.
  • Verdens beste kollegaer – vi er opptatte av sosialt samvær og teambuilding!
  • Faglig utvikling i et spennende firma med stor variasjon i oppdrag.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev / mesterbrev er en fordel.
  • Yrkesstolthet – du leverer kvalitet i arbeid!
  • Klasse B og eventuelt BE er en fordel.

Personlige egenskaper:

  • Du er positiv og bryr deg om kunder og kolleger!
  • Du er fleksibel og trives i et firma med høyt tempo og mye action!