Kollane & Rosbach Bygg AS ble etablert i 2010 og har siden oppstart utført en rekke nybygg og renoveringer, både som totalentreprenør og underentreprenør. Vi er godkjent lærebedrift i tømrer- og betongfag, og dette er vi selvfølgelig stolte av.

I 2017 har vi endret navn til Mynd Entreprenør, en referanse til den norrøne mytologien. Bedriften utgjør i dag over 30 årsverk. Mynd Entreprenør skal være en god og trygg arbeidsgiver, som sammen med arbeiderne skaper både individuell trivsel, og et godt felles samhold. Vi ønsker å bidra med kompetanseheving og følge med på utvikling innenfor faget. Vi legger stor vekt på å utføre våre oppdrag innenfor de lover og forskrifter som til enhver tid gjelder.

Vi kan gjennomføre alle faser av byggeprosessen – fra utforming av skisser til sluttføring av prosjekt. Med hjelp fra våre samarbeidspartnere samler vi alt i en totalentreprise for deg. På denne måten får du en fast pris på jobben.

Vi har fokus på nære kunderelasjoner og en god arbeidsutførelse. Vi ønsker å være fleksible og lett tilgjengelige for våre kunder. Til enhver tid skal vi være konkurransedyktige, både overfor våre oppdragsgivere og for våre ansatte.

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image